Take Away Art (T.A.ART)

za, 06/02/2021
Academie Beeldende Kunst deelt 1000 kunstwerken uit met T.A.ART (Take Away Art)

Academie Gent schenkt ‘Duust’ kunstwerken t.w.v. 1 000 000 euro aan Gentenaars

“De Academie voor Beeldende Kunst wil vooral feest vieren op individuele wijze, en doet dit door U persoonlijk te verrijken met een tijdloos werk”.

Zaterdag 6 februari 2021, dag van de Academies. Die dag vieren alle Academies in Vlaanderen feest, ook de Academie voor Beeldende Kunst Gent zet zijn beste beentje voor en wat voor één…
Die dag worden ‘Duust” kunstwerken weggegeven aan de bewoners van de stad Gent.
Duust kunstwerken en belevenissen gemaakt door de leerlingen en leerkrachten, van kind tot senior, wachten om ontdekt en gewaardeerd te worden. Duust cadeau’s van onschatbare waarde worden aan huis geleverd door de performende Take Away ART koeriers.

De pertinente vraag: “Kom ik in aanmerking voor deze unieke actie?!”

Op het plan van de stad is een taartvorm geprojecteerd waarbij iedereen die binnen dit gebied woont een kunstwerk kan aanvragen. Zij worden dan getrakteerd op een authentiek werk van één van de vele – bekende en minder bekende – kunstenaars die de academie rijk is.
Gentenaars kunnen een werk aanvragen voor zichzelf of voor iemand anders die binnen het afgebakend gebied woont. Dit via deze link: https://forms.gle/E6VZ7bj7QtnAfGTa6

Zaterdag 6 februari 2021 worden dan alle kunstwerken en performances, live gelabeld en verpakt om per feestelijk versierde tot bij hun bestemmeling te brengen. Deze grootste actie kunt u live meevolgen -vanuit uw kot - via deze link: https://www.facebook.com/events/443060850179029.

Tot dan!

 

Website door Academie voor Beeldende Kunst. Juridische informatie en privacy.